Taksipalvelu

 

Meiltä saat perinteiset taksikuljetukset aina edulliseen hintaan - ja kaupan päälle hyvän palvelun. Kujettajamme ovat paitsi ammattitaitoisia, myös työikäisiä suomenkieltä äidinkielenään puhuvia. Palvelua saat myös esim. englanniksi.

Kalustomme ei välttämättä ole uuden uutta, mutta aina tarkoituksenmukaista; tilavaa, siistiä ja liikenneturvallista. Autossamme on USB-latauspistokkeita ja yleisimmät latausjohdot käytettävissäsi matkan aikana. Palvelu on meille se tärkein asia.

Hinnoittelussamme ei ole mitään piilotettuja kuluja, olemme pyrkineet tekemään hinnoittelumme mahdollisiman yksinkertaiseksi ja helpoksi vertailla muiden palveluntarjoajien hintoihin. Kuljetustemme hinta-laatu -suhde on aina enemmän kuin kohdallaan.

Palveluissamme et maksa mitään ylimääräisiä lisämaksuja. Kuljetukset hinnoittelemme joko ennen matkaa kuljettajan kanssa sopien tai mittariajon perusteellla. Mittariajossa taksan perusteena on lähtömaksu, tähän lisätään kyytitaksa ja mahdollinen odotusmaksu. Hinnoittelusta löydät lisätietoja hintatietoja alasivulta.

Tarjoamme asiakkaillemme myös asiointiapua (esim. kaupassa, apteekissa, terveyskeskuksessa asiointiin). Tällöin avustamishintamme on odotustaksan verran. Asioinnin avustamisesta et siis maksa lisämaksuja.

Mikäli tahdot kysyä jotain palveluistamme, vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin asioihin, joko sähköpostilla tai puhelimitse. Yhteystiedot löydät sivuston yhteystiedot alasivulta.

 

PIRAUTA PIRSSI NUMEROSTA 044-296 6868

 

 

Powered by Aava 3